Neemt discriminatie toe in Nederland?


islam-death

Weinig nut

Volgens de NCRV-KRO in ieder geval wel:

Hoewel er in 2013 bijna 1.600 keer aangifte is gedaan van discriminatie, heeft het Openbaar Ministerie (OM) dat jaar maar 83 zaken in behandeling genomen. Dat is het laagste aantal sinds het OM in 1988 is gaan registreren.

Tja. Echt waar?

Stemmingmakerij

Ook al klinkt het leuk, het tegengestelde is natuurlijk waar. De hele ‘nieuwe medelanders’ industrie heeft zich vorig jaar compleet belachelijk gemaakt door een soort volksoptocht te organiseren om aangifte tegen Wilders te doen. Omdat’ie iets naars over Marokkanen zei. Nou, nou, tut, tut: De politie had het er zo druk mee dat ze zelfs voorgedrukte formulieren uitreikte. Daarmee zichzelf natuurlijk even flink in de kaart laten kijken.

Veel interessanter zou zijn hoeveel aangiftes er bijvoorbeeld tegen Marokkanen zijn geweest. Omdat ze antisemitisch braaksel over de straten scanderen. Zul je zien: Helemaal niks nada niemand.

Wie iets naars over de Islam zegt, discrimineert

Wat er natuurlijk aan de hand is is een soort juridisch activisme. Linksche menschen kunnen er slecht tegen als je er een andere mening op na houdt en al helemaal als je iets naars over hun knuffel Islam zegt. Dan springen ze meteen in het rood en met een natte plek in hun broek en rode wangetjes van opwinding rennen ze naar de politie: Diskrimmenisme! Rassies! Iedereen die anders denkt dan wij moet zijn muil houden!

Maar ook al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel: Het feit dat er een langjarige continue afname is van het aantal zaken bij het OM betekent natuurlijk dat het aantal gevallen van discriminatie door blanken afneemt. Het aantal gevallen van antisemitisme door Moslims daarentegen neemt hand over hand toe.

En dat -lieve kijkbuiskinderen- is de toekomst. Een samenleving waar het Islamitisch fascisme de boventoon voert en waar Joden weer als vanouds op de vlucht moeten. Alsof we niets geleerd hebben van 70 jaar geleden.

2 reacties

Opgeslagen onder Islam

2 Reacties op “Neemt discriminatie toe in Nederland?

  1. siemx

    Helemaal mee eens. En waarom doet niemand er wat aan? Schijtbenauwd voor moslimsdreigementen.Dat is overigens ook zowat het enige waar die lui goed in zijn. Verder zijn ze een last voor onze samenleving.Onze toegeeflijkheid komt ons duur te staan.

  2. Jezelf onderwerpen aan een ideologie als de islam is een keuze die mensen zelf maken. Je kunt je afvragen of kritiek op een verdorven ideologie of de keuzes die mensen maken iets met discriminatie te maken hebben..

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.