Het holle gelul van politici: De VVD & immigratie


IslamIsVrede

Niet meer welkom

De VVD wil -eindelijk!- eens de voordeur dicht doen:

De VVD wil het Europese asielbeleid afschaffen en de grenzen sluiten. Vluchtelingen moeten voortaan een veilige opvang krijgen in hun eigen regio.

Tja. En dus?

Holle klets van parmantige prutspratertjes

Begrijp me niet verkeerd: Het is een geweldig goed voorstel. Redelijk voor de hand liggend -je vraagt je af waarom dat niet eerder is voorgesteld- maar je kunt het resultaat nu al uittekenen. Denk maar niet dat het er van zal komen.

Veel holle retoriek, eindeloos oeverloos gelul en nog meer gezeik terwijl meer dan drie kwart van de Nederlanders het wel gehad heeft met de Islam. Als we de grenzen vandaag nog dicht zouden kunnen doen dan haalde iedereen opgelucht adem.

Toch gaat het niet gebeuren. We zijn al veel te ver met handen en voeten gebonden door Europa dat we niet eens kunnen beslissen of we zoiets walgelijks als het islamitisch fascisme de deur willen wijzen. We hebben al jaren geleden onze nationale soevereiniteit opgegeven aan de Europese Superstaat en zijn niet eens meer baas in eigen huis.

Baas in eigen land

Als de VVD serieus was -en nogmaals: dat is ze helemaal niet- dan stuurden we een beleefd emailtje naar Brussel. Dat we het er nog eens over gehad hebben maar dat we er toch niet mee verder gaan. Dat we ons lidmaatschap van de club opzeggen en dus ook geen contributie meer betalen. Tot ziens en stuur nog eens een kaartje!

Zul je zien: Opeens is een heleboel wel bespreekbaar. Net zoals de Britten binnenkort gaan doen.

Niet dat het die opportunisten van de VVD iets kan schelen hoor. Die willen gewoon Wilders de wind uit de zeilen nemen. Want Wilders ‘niet in de kaart spelen‘ is wel het belangrijkste wat je kunt doen.

Hoe komen we in vredesnaam van dit soort oetlullen af?

Advertenties

6 reacties

Opgeslagen onder Immigratie

6 Reacties op “Het holle gelul van politici: De VVD & immigratie

 1. jan

  Op je laatste vraag past maar een antwoord:

  Gewoon niet meer op stemmen!

  • Op wie moet je dan stemmen?

   • jan

    Goede vraag. Ik stem PVV, maar dat bevalt ook niet echt. Wilders maakt het me wel moeilijk door zichzelf af en toe flink te overschreeuwen.
    Lokaal stem ik op Nawijn. Goede dappere man met goede betrokken mensen om zich heen.

    • Wilders mag dan wel groot gelijk hebben over de islam en de massa immigratie met alle onfrisheden die daar bij horen, op economisch gebied is ‘ie nog linkser dan de sp.

     Da’s raar eigenlijk want toen hij nog bij de vvd zat, zat hij op het rechtse stuk.

     • jan

      Niet helemaal raar. De basis van zijn redenaties is dat er erg veel geld wegvloeit naar linkse hobby’s zoals Europa (Griekenland), cultuur en ontwikkelingshulp en dat dit beter besteed kan worden aan de eigen sociale voorzieningen. Gevangenen hebben het vaak beter dan de eigen bejaarden.
      Ik zie wel een zekere consistentie in zijn verhalen. Verder heeft hij afstand genomen van het marktdenken van de VVD. Ik kan het daar wel mee eens zijn. Kijk naar de gezondheidszorg, de energiemarkt, de pensioenen, de banken, enzovoorts. Het gaat niet goed met deze markten.

      • Ook al schrappen we de ontwikkelingshulp (goed plan) dan zal dat voor ons niet veel opleveren. Arme landen zullen ons dankbaar zijn als we ophouden met de corruptie binnen hun landsgrenzen aan te jagen maar het is te weinig geld om voor ons iets recht te trekken.

       Hetzelfde geld voor de grieken. De directe schulden zijn niet het probleem -de ECB en de EU hebben al 3/4 opgekocht en dat wordt tzt gewoon verscheurd- maar het dramatisch zakken van de rente op staatsobligaties. Daardoor hoeft Rutte niet te bezuinigen en kan hij de mooie meneer spelen met z’n zogenaamde ‘bezuinigingen’. Uiteindelijk heeft hij helemaal niks bezuinigd maar voornamelijk de belastingen verhoogd. Als Rutte 5% rente zou moeten betalen dan moet er ter plekke 20 miljard van de begroting af en dat is wel even andere koek.

       De grootste dreun van de grielen is dat al onze pensioenen onder water zijn doordat alle beleggingen in staatsobligaties niets meer opleveren. Dat is het equivalent van een korting van 150 miljard op de totale pensioenopbouw.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s