Steeds moeilijker om moskeeën te bouwen?


Tegenstand

Volgens het CMO valt het niet mee om een moskeetje te bouwen:

[Yassin Elforkani, CMO woordvoerder]: Moskeebesturen ondervinden sinds een jaar steeds meer weerstand bij de bouwplannen voor een nieuw gebedshuis.

Tja. Echt waar?

Megamoskee of haatpaleis?

Deze huilpartij komt nadat in de gemeente Gouda de bouw van een MegaMoskee niet door ging. Dat was een onsmakelijk verhaal waar goed duidelijk werd hoe achterbaks, barbaars en middeleeuws de Islam eigenlijk is. Vrouwen via een achteringang, mag niet langslopen en nog meer haatkots.

Maar niet alleen dat. Wat al helemaal raar is, is dat de gemeente Gouda financieel voor een groot gedeelte bij moest springen. Waar is de scheiding tussen kerk en staat gebleven? Waarom moet er van mijn belastingcenten zo’n haatpaleis gebouwd worden?

Achterbaks

Al een tijd geleden ben ik tot de conclusie gekomen dat alle wat beroepsmoslims en booslims uitkramen een verdraaiing van de feiten of ronduit gelogen is. En dat is natuurlijk ook weer in dit geval. Deze Elforkani bijvoorbeeld is een zgn. ‘gematigde jongerenimam’ die de subsidie met bakken tegelijkertijd naar binnen weet te kruien. De gemeente Amsterdam schuift voor miljoenen jaarlijks naar zijn bedrijfje toe om zogenaamd iets te doen aan ‘radicalisering’.

Maar wat deze schattige gematigde haatbaard even vergeet te vermelden is dat hij een tijdje geleden is gestopt met imampje spelen omdat hij uit extremistische hoek bedreigd werd. Hoe schizofreen wil je het hebben? Hoezo geen haatpaleis?

Islam hoort niet in Europa

Het grootste gedeelte van de moslims in Europa heeft niets met onze westerse liberale normen en waarden. Tegelijkertijd is de criminaliteit en de uitkeringsafhankelijkheid -plus een hele stortbak aan antisemitisme, vrouwenhaat en geweld- extreem onder moslims. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa. D’r wordt weer openlijk ‘Dood aan de Joden’ over straat geroepen en wie er wat van zegt is een racist, discrimineert en ‘islamofoob‘.

Maar iedereen kan dagelijks om zich heen zien dat het niet werkt. Dan kan zo’n huilertje als Elforkani wel gaan lopen janken maar feitelijk is Nederland -en Europa- gewoon de ogen open aan het doen en dan is het op een gegeven moment genoeg. Niks meer knuffelen, niks meer cultuurverrijkers. Niks meer multikullen. Deze ondergrondse burgeroorlog moet stoppen en de gewone man heeft het al lang door.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.