Kut Marokkanen of knuffel Marokkanen?


roflbot(2)
Vergelijk

[Rob Bertholee, AIVD]: “Marokkaanse jongeren, ook al zijn ze tweede, derde generatie, bevinden zich nog steeds tussen twee culturen. Wanneer zij zich bewegen in de Nederlandse gemeenschap worden ze niet geaccepteerd en in de Marokkaanse gemeenschap worden ze niet geaccepteerd als Marokkaans”

en

[Rob Bertholee, AIVD]: “Op een bepaald moment zagen we bijvoorbeeld dat zeven jongeren uit één stad gelijktijdig op jihad gingen, waardoor de misdaadcijfers daadwerkelijk daalden.”

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Islam

4 Reacties op “Kut Marokkanen of knuffel Marokkanen?

 1. Doe maar normaal dit is geen nieuws… EN NEE HET IS NIET DAT DE MAROKKANEN anders zijn dat ze dieven zijn??? Het is niet de schuld van de islam Maar van IS Islam is een geloof en dat moeten jullie respecteren!! @bertholee

 2. Jan

  Het zijn niet de Marokkanen of Turken die onthoofden ontvellen etc.
  Maar geflipte terroristen die niets te maken hebben met de Islam.
  Net als christendom is de islam ook een geloof van liefde
  en vrede.

 3. Tuurlijk Jan, lees je eens in in koran, hadith en soenna zonder welke je er hooguit een studeerkamervariant van islam op na houdt die door moslims niet erkend kan worden. Want niemand moet immers menen het beter te weten dan Mohammed de profeet der moslims. Aangezien deze onaanraakbaar verklaarde voorman het voorbeeld ter navolging voorleefde (zoals in hadith en vooral soenna beschreven) valt voor ieder die zich inleest eenvoudig te constateren of de meer strijdbare of de meer aanspreekbare moslims hun profeet het beste navolgen.
  .
  Het lijkt me een goede zaak dat er serieus sociaalwetenschappelijk onderzoek gaat plaatsvinden naar een gekoraniseerde mindset, meekomende mores en de invloed daarvan op Europese samenlevingen. Nicolai Sennels maakte daarmee al een begin: http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=47&t=2448

 4. Dat er gestorven wordt is duidelijk en voor de rest oog om oog minus 3 kwartjes om het smaakvoller te houden cq you can leave your hat on maar de rest wordt eruit gewipt gezogen of gesneden.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s