Volkskrant: Islam = Antisemitisme


Opklikken voor groot

Hele artikel

Doorbraak?

Wat lees ik daar nou?

Volkskrant: “Hoe vaak zijn Bolkestein, Fortuyn, Jansen, Ellian, Hirsi Ali, Van Gogh of Wilders niet beticht van het aanzetten tot racisme? Als het gaat om Jodenhaat onder moslims hadden zij gewoon gelijk”

Geeft de Volkskrant -nu al(!)- toe dat ze ‘on the wrong side of history’ staan? Man, man, man! What’s next? De aarde is rond? Sinterklaas bestaat niet? Het moet niet gekker worden!

Weg met ons!

Maar in plaats van iets te eisen van onze Geliefde Leiders in het Haagsche -of überhaupt een ‘sorry’ te zeggen tegen ome Geert vanwege die aangifte- kruipt de Volkskrant meteen weer in haar schulp. Wij moeten er maar mee leven. Is nou eenmaal zo, niks aan te doen. En we zouden toch niet de achterban van de PvdA voor het hoofd willen stoten?

Fascistische ideologie

Dat de Islam een fascistische ideologie is kan iedereen op zijn klompen aanvoelen. Jodenhaat, Marokkaanse knokploegen, geen democratie maar Sharia en iedereen is ondergeschikt aan de Allah. Iets anders zit er niet op. Maar dat zul je de Volkskrant -het partijblad van de Socialisten- nooit horen zeggen.

Het is een typische reflex van Linksche Menschen: Islam is liev en moslims moet je knuffelen. Wij zijn allemaal vuile blanke racisten en de uitkerinkjes -vooral voor de meest extremistische haatbaarden- kunnen best wel wat omhoog. Plus natuurlijk dat er bootladingen meer knuffelbeertjes naar binnen getrokken moeten worden.

Scheld er op of stem er maar op maar heb niet de illusie dat deze mensen onze westerse normen en waarden ook maar een millimeter zullen verdedigen. Veel beter is het als we op Jodenjacht gaan!

22 reacties

Opgeslagen onder Islam

22 Reacties op “Volkskrant: Islam = Antisemitisme

 1. piterfries

  Wat iedereen op z’n klompen aanvoelt, daar klopt meestal niets van.
  Lees eens het volgende boek, de eerste versie werd geschreven lang voor de anti Islam hetze begon.
  Reuben Levy, ‘The social structure of Islam’, London, New York, 1931, 1932, 1957, 1971.
  Wat betreft VK, de kritiek daar via reacties op de opinie stukken heeft de ombudsvrouw nu zo verontrust dat zij die kritiek toeschrijft aan een door Rusland op touw gezette campagne.
  M.b.t. Israel is het niet veel anders.
  Dat de VK deskundigen niets anders zijn dan westerse propagandisten, dat lijkt de VK ombudsvrouwe niet door te hebben.

 2. Roberto la Verita

  Richard,Jan,
  Als je mijn advies had opgevolgd en er eerst wat meer had over gelezen, dan had je niet zoveel domme dingen neer geschreven.
  Ik wil er niet eens op reageren, want dan zou ik ook in herhalingen moeten treden.
  Roberto

 3. timmerark

  Ach, die islam is bijna dood, we zien nu nog slechts de stuiptrekkingen.

 4. Blitskikker

  Ongeveer 13% van de Koran is aan jodenhaat gewijd, tegenover ‘slechts’ 7% van Mein Kampf. Dus er is geen twijfel over het feit de islam antisemitisch is.

  Een interessante vraag is of er een stroming binnen de islam zou kunnen ontstaan die joden, christenen, atheïsten, vrouwen, homo’s, etc. niet als minderwaardige wezens beschouwd. Of zou er weinig overblijven van de Koran als je al die passage schrapt?

 5. joost tibosch sr

  Hoe vervelend ook voor islamofoben ook de Koran kent als de Bijbel ook toen al het morele verbod van haten en het absolute verbod van bewust doden, zelfs bij zellfverdediging. Een 16 eeuwen oude Koran, evenals de nog veel oudere Bijbel, hebben inderdaad ook de toen gebruikelijke gelijkhebberige teksten, Die nog steeds aanhalen om eigen gelijk, haat en doden goed te praten, is in onze tijd van mensenrecht gruwelijk stom en irriterend.

 6. Sjuul Paradijs stelde jaren voordat OBA bestond al dat de Volkskrant geen linkse krant is. Jan Just Witkam, emeritus-hoogleraar handschriftenkunde van de islamitische wereld, besluit zijn stuk: “De Jodenhaat van moslims is een echo uit het Westen” in NRC met =.De traditionele islamitische Jodenhaat is geen andere dan de christelijke Jodenhaat = Zionisme is ook al geen joods idee, maar komt voort uit het christelijke zionisme. Voor de invasie van zionisten in het MO konden joden en Arabieren het redelijk goed met elkaar vinden en nergens is de rechtse racistische haat en het antisemitisme (is discriminatie van Semieten, waar Arabieren deel van uitmaken) tegen Arabieren groter dan in Israël:

 7. Pingback: Burkaverbod: Het begin van het einde of het einde van het begin? | The Logic Free Zone

 8. Pingback: Waar zijn al die ‘succesvolle’ moslima’s nou? | The Logic Free Zone

 9. Pingback: Linkse mensen en vrijheid: Geen goed stel | The Logic Free Zone

 10. Pingback: Nationaal Comité 4 en 5 mei: Antisemitisme is eigenlijk best wel ok | The Logic Free Zone

 11. Pingback: Het verschil tussen ons en de islam: Antisemitisme | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.