Homofobie binnen de PvdA?


Jamal Nouhi vindt homo's net zo iets als Pedo's. Gelukkig is hij raadslid bij de PvdA dus dat is geen probleem.

Jamal Nouhi vindt homo’s net zo iets als Pedo’s. Gelukkig is hij raadslid bij de PvdA dus dat is geen probleem.

Homofilie = Pedofilie

Een raadslid in Breda is uit de PvdA gezet. Vanwege anti-homo braaksel

[Henk van der Velde, PvdA Breda]: “De PvdA-fractie in Breda stelt vast dat de uitspraken van Jamal Nouhi lijnrecht tegenover het gedachtegoed van de PvdA staan. Daarom kan hij geen deel meer uitmaken van de fractie”

Tja. Ongelukje. Kan gebeuren, toch?

Partij van de Allochtonen

Mij verbaast het in ieder geval niets. De PvdA is een partij die slechts in naam nog links is. In de praktijk is het de partij van de Islam. (1).

Een foute club. Over een jaar of 10 als de echte puinhopen van het Islam-knuffelen boven komen drijven wordt dat pas duidelijk. Is nu nog slechts de helft van de PvdA achterban een mohammedaan, dan zullen er geen Nederlanders meer overblijven binnen de gelederen. En dan zul je zien dat het nog meer een spreekbuis wordt voor Islamitisch extremisme.

Hypocriet

Dat zo’n Marokkaan dit soort uitspraken doet kan ook niemand verbazen. De Islam is heel duidelijk over homo’s -van de flat af flikkeren- en voor het gros van de moslims gaat de religieuze wet voor de democratische. Hij is echt niet de enige: Hele Islamitische volksstammen denken er precies hetzelfde over: Meer dan 50% van alle moslims in Nederland willen geen homo’s als vrienden hebben.

Daarom is deze reactie van de PvdA ook zo hypocriet. De enige reden dat deze Marokkaan überhaupt in de Bredase raad zit is omdat hij moslim en Marokkaan (2) is. Niet omdat hij iets kan of iets bereikt heeft. Of omdat hij zoveel ervaring heeft. Hij is Marokkaan en moslim en daarmee vertegenwoordigt hij de helft van de achterban. Hoezo zegt hij iets verkeerd? (3) De helft van de achterban denkt er precies hetzelfde over: Hij zegt alleen maar wat de rest denkt.

Of dacht je dat het toeval was dat hij pas nadat hij in het openbaar deze kots heeft uitgebraakt de wacht wordt aangezegd? Zou hij dat binnenskamers niet allang -en dagelijks- hebben gedaan?


(1) Of dacht je dat dit niet over de Islam gaat? Dat het net zo goed een PvdA’er met een zweeds paspoort had kunnen zijn? Doe toch niet zo raar. Homo’s kunnen echt beter op ome Geert stemmen.

(2) Trouwens: Het zou mij niet verbazen als deze Jamal Nouhi zelf homofiel is. Het zijn meestal de mensen die zelf in de knoop zitten die zulke rare dingen gaan zeggen. Normale mensen die een beetje evenwichtig in het leven staan maken zich daar niet druk over.

(3) Onze Jamal is bijvoorbeeld ook niet de PvdA uitgeknikkerd. Alleen de fractie. Is gewoon nog lid. Mag best van Hansje Spekman. Is geen probleem.

17 reacties

Opgeslagen onder Islam

17 Reacties op “Homofobie binnen de PvdA?

 1. Oh, dan weet ik nog wel een leuk blog voor je:
  De ‘homovriendelijke’ Wilders en zijn homofobe vriendjes
  http://www.krapuul.nl/overig/blog/100304/homovriendelijke-wilders-homofobe-vriendjes/

  Wilders kan de PVV niet uit welke fractie dan ook zetten … als enig lid van die ‘partij.’

 2. Roberto la Verita

  Het zijn meestal de mensen die zelf in de knoop zitten die zulke rare dingen gaan zeggen.
  ======================================
  En wat is jouw knoop?
  Kind uit incest, moet wel want zoveel dom gelul want volgens mij kan dat alleen maar van dat soort mensen komen.
  Roberto

 3. Roberto la Verita

  Arjan,
  Zou die zelf niet in de gaten hebben hoe beledigend hij soms is?
  Ik laat hem alleen maar zien dat ik (als het moet) het veel beter kan dan hem.
  Hij is volgens mij een echte PVVer, althans, hij is er dom genoeg voor
  Roberto

  • Jan

   Richard zet zaken scherp neer. Dat levert leuke discussies op. Ik ben het vaak niet, maar veel vaker wel met hem eens. Als je dit soort stellingnames niet kan waarderen is dat prima, maar blijf weg als je niet normaal hierop kan reageren alsjeblieft.

 4. Roberto la Verita

  Jan, het is absurd wat hij hier schrijft over bepaalde mensen, evenals mijn antwoord daarop, dat is genererend en dom, althans dat is mijn mening.
  Roberto

 5. cornelissen

  Kunnen we niet beter op de inhoud reageren in plaats van op de man te spelen? Dat geldt voor iedereen hier denk ik zo.

  Wat betreft ‘in de knoop zitten’. Met die uitdrukking lijkt me niets mis. Dat betekent niets dat homo zijn een knoop is. Eerder lijkt het me betekenen dat je dat homo zijn van jezelf een probleem vindt. Tenminste zo begrijp ik het.

  • De inhoud?? Richard collectiveert de fout van een enkeling tot symptomatisch voor het gedrag van een hele groep. Dat gebeurde vroeger met joden (de eeuwige jood), met Italianen (het is een blauwe en blauwen zijn niet te vertrouwen), Surinamers (je moet Surinaams hout gebruiken; dat werkt niet), gebeurt nu helaas bij Nederlanders in hun ruim 10 jaar oude aangenomen ‘niet-moslim’ – identiteit in Elsevier en elders om daar de grond schoon te likken op elk pad en in welke richting dan ook waar Afshin Elian, Geert Wilders, Leon de Winter zich wensen te begeven; waarom overigens alleen een Polenmeldpunt en niet een Belgen/Fransen meldpunt? (allemaal drugsrunners). Bij ‘Richard’ is het een mix van moslims en vooral ‘socialisten.’ Als het op goed argumenteren aankomt, verliest hij het vrijwel altijd en OBA heeft een prima formule in zoverre het óók dit soort figuren de gelegenheid geeft om elke keer weer de eigen broek onder te zeiken. Ik heb dat een tijdje aangemoedigd door het te bekritiseren met de verwachting dat er ongedierte op af kwam. De oogst was schraal, waarschijnlijk door iets te complexe taal. Het is saai en Voltaire heeft me verboden om een knoop in zijn lul te leggen.

   @Roberto
   Sorry, dit moest even.

 6. Roberto la Verita

  @cornelissen
  Het is vaak de inhoud die (te) persoonlijk is.
  Roberto

 7. Pingback: Ben je homo, stem dan Wilders of Baudet | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.