ISIS: De Vrienden van de PvdA


ISIS

Executies

ISIS, de soennitische terreurclub in Irak, is begonnen met het executeren van tientallen, honderden of misschien wel duizenden sjiieten.

De hele wereld spreekt er schande van. En dus?

De vijand van mijn vijand is niet mijn vriend

We kunnen in het Westen er weinig meer aan doen. Moeten de Amerikanen nou de Iraniërs luchtsteun gaan geven? Deze rotzooi is niet meer te redden. Het enig wat nog een beetje helpt is alle landen die actief steun aan dit conflict geven te isoleren.

En daar zit het probleem. De grootste sponsor van deze clubs zijn de Saoudi’s met hun totaal van de pot gerukt Wahabisme. Saudi Arabië exporteert terreur op grote schaal. Niet alleen naar Irak maar ook naar andere landen. Mali bijvoorbeeld, of de Sudan. Of naar Syrië. Maar niet alleen dat, ook bouwen ze in West Europa -maar ook in Rusland- een heel netwerk van extremistische haatpaleizen. D’r gaan letterlijk honderden miljarden dollars in.

Laat je niet voor de gek houden: Zonder de Saudische olie-dollars zou dit conflict als een nachtkaars uitgaan. Niet alleen in Irak maar ook in de andere oorlogsgebieden incluis b.v. Joegoslavië dat langzamerhand een Wahabistisch dierenpark is geworden. En zouden we in Nederland ook gelijk een heel stuk minder van deze haatpraat hebben.

Iedere keer als iemand iets zegt over de Islam komt die fascistische zwarte haatvlag tevoorschijn. Plus natuurlijk hele bootladingen Nieuwe Nederlanders, gesteund door de PvdA. Zijn we er nou eens achter wat het betekent, Jihad? Dat dat niet een soort vrijblijvend cultureel dagje uit is voor de hele familie?

Timmermans

Ondertussen gaat vriend Timmermans gedienstig op de knieën voor deze Islamitische fascisten. Omdat Wilders een stickertje heeft gemaakt. Hoe van de pot gerukt kun je zijn?

Wil je iets hieraan doen -en als je het niet voor jezelf wil, dan toch wel voor je kinderen- dan zullen we de Saoudi’s kalt moeten stellen. We moeten die miljarden olie dollars afsluiten. Boor naar schaliegas en -olie, bouw kerncentrales. En begin die klootzakken te arresteren als ze die woestijn uitkomen. Wegens steun aan terrorisme.


(*) Denk trouwens maar niet dat dat die jurken een grote bek gaan opzetten tegen ons. Want zij kunnen dan wel de oliekraan dichtdraaien, wij kunnen de supermarkt dicht doen. En dat komt -neem het van mij aan- een stuk harder aan.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Reacties zijn gesloten.