Minder marokkanen en de ‘Silent Majority’


Het fascisme steekt zijn kop weer op in Nederland

Demonstratie tegen Wilders: Incluis Jihad vlag. Dat we weer even weten waar het over gaat.

Minder Marokkanen?

Wie de afgelopen week minimaal één keer uit bed is gekomen weet het: Nederland is weer eens in Rep en Roer over Wilders. Die heeft namelijk lopen roeptoeteren dat hij minder Marokkanen in Den Haag wil.

Een unholy kongsi tussen media, linkse mensen en een hele colonne aan beroepsmoslims is het gevolg. Ik ga het allemaal niet linken hier maar iedere krant, elk tv programma en tout de blogosfeer staat er mee vol.

Laat ik maar eens een stapje terug doen.

Silent Majority

Volkskrant Wilders heeft gelijkDe punten die Wilders naar voren brengt kent iedereen wel. Er is iets fundamenteel mis met de Islam, multikul en massa immigratie zijn niet zo toppiejoppie fijn en uit Europa komt al lang meer narigheid dan goeds. En die mening wordt zeer breed gedragen. Zie foto’tje hiernaast.

De politiek samen met de media daarentegen kunnen niets anders verzinnen dan recht op de man te spelen. Wilders dit, Wilders dat, Wilders zus en Wilders zo. Wilders is de nieuwe Hitler.

We zijn er nog lang niet

Laat ik maar eens een voorspellinkje doen: Dit is nog lang niet ten einde. Zolang er geen duidelijke streep onder de multikul en de massa immigratie komt, we geen paal en perk stellen aan Europa en niet ophouden met knuffelen van allerlei kansloze criminelen en haatbaarden gaat het steeds harder en harder: De kruik gaat net zo lang te water tot hij barst.

“It ain’t gonna be pretty” om het maar eens in goed Amerikaans te zeggen.

18 reacties

Opgeslagen onder Immigratie

18 Reacties op “Minder marokkanen en de ‘Silent Majority’

 1. Jan

  Ik ben het helemaal eens met Wilders. Ik wil de massaimmigratie en de langzame overname van mijn land door moslims gestopt zien. Wat ik alleen NIET wil is dat we in een soort van mini oorlog met elkaar verzeild raken. Dat we tegenover elkaar staan waarbij we zelf de agressor zijn.
  Wat Wilders hier deed was pure opruiing. Ophitsing. Dat gaat mij te ver. Dat mag een politicus niet doen.
  De andere kant van de zaak is het massale gehuil van links. Het gaat ze eindelijk lukken om Wilders te laten veroordelen, maar het effect is een enorme verharding. De verontwaardiging neemt idiote vormen aan. Wat gebeurt er? Wilders moet een maand de cel in en wordt een martelaar. Tegelijk laten we Volkert weer vrij rondlopen. Ik snap het niet meer.

  • piterfries

   Bij VK Opinie vindt je de m.i. eerste analyse van het hele gedoe.
   Islam heeft er overigens weinig mee te maken.
   Hoe hypocriet we zijn mag er uit blijken dat de Haagse Jozias een nieuw raadslid verbood de eed af te leggen onder het zich beroepen op zijn god, Allah.
   De Duitse macro-econoom Sarrazin schreef een uitstekend boek, bestaat helaas alleen in het duits, over hoe immigratie Duitsland te gronde richt.
   Zoiets schrijven mag daar ook niet, de man werd meteen ontslagen, hij was bestuurslid van de Bundesbank.

  • Jan,

   In Den Haag heb je de ‘Islam Democraten’. Hoe fucked-up dit is kun je zien aan de uitspraak van de lijsttrekker van deze club:

   [Hasan Kücük, Lijsttrekker Islam Democraten Den Haag]: “Democratie heeft grenzen. Mensen zijn vrij om wetten te maken, zolang die niet ingaan tegen de islam.”

   En dan Wilders voor fascist uitmaken? Als Wilders dat zou zeggen zou hij morgen voor het hekje staan. Huilende wolven in het bos.

   Er zijn helemaal geen gematigde moslims en Islam is geen religie maar een fascistische ideologie.

   • piterfries

    Er zijn natuurlijk best gematigde Moslims, wat wij hier hebben aan Islamitische immigranten zijn niet de hoogst opgeleide.
    Verder wijs ik er even op dat het nog maar enkele tientallen jaren geleden is dat bisschoppen hun gelovigen verboden op de PvdA te stemmen.
    De Franse katholieke demonstraties tegen het homo huwelijk tonen verder aan hoe vooruitstrevend sommige gelovigen zijn.
    De homohaat van Russische orthodox gelovigen is een ander voorbeeld.

   • Roberto ls Verita

    Democratie heeft grenzen. Mensen zijn vrij om wetten te maken, zolang die niet ingaan tegen de islam.”
    =======================================
    Ik zal nie weten wat daarmee is miszegt,je kan ook tot de conclussie komen dat Moslims hetzelfde zijn als de Christenen “zij leven ook niet naar de letter van hun geloof “.
    Vanmorgen op het nieuws” De CU en de SGP zijn voor het verhogen van de defensie uitgaven”.
    Lijkt mij erg “onchristelijk”
    Roberto

 2. piterfries

  Folkert, de man wordt behandeld als elke andere veroordeelde, uiteraard.

 3. Als de de PVV vergelijkt met de stichting ‘Nationaal-Socialistische Beweging in Nederland’, dan is het voor de PVV nu ongeveer 1937.
  Alleen denk ik dat er nu geen oorlog komt.

  De silent majority heeft vorige week nog kunnen stemmen.

  • Mensen zoals jij die de PVV -en iedereen die iets over de Islam zegt- voor fascisten uitscheldt zijn juist de oorzaak van dit toenemende extremisme. Dat werkt niet meer. Daar krijg je de discussie niet mee stil. Die tijd is voorbij.

   En nee, de silent majority heeft afgelopen week niet kunnen stemmen. Niet op de pvv in ieder geval. Die deed maar in 2 steden mee en daar hebben ze vrij goed geboerd. Are you worried yet? You should be.

  • piterfries

   Die oorlog, als Obama z’n anti Moskou plannen doorzet, dan weet ik het zo net nog niet.

 4. Arjan Fernhout

  @Richard,
  Vertel mij nu eens wat je onder ‘gutmenschen’ verstaat. Voor zover je daar als ‘nieuwe correctmensch’ toe in staat bent,

 5. Anoniem

  Prima uitspraak van Wilders. Ook niet criminele Marokkanen mogen weten dat wie zo nodig Marokkaan wil zijn in Marokko moet gaan wonen.
  En dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van die criminele Marokkaan. zij hebben ze tenslotte verwekt en wel/niet opgevoed het is maar hoe je het bekijkt.

 6. Wilders had geadviseerd om op een lokale partij te stemmen. In Amsterdam kon je uit heel veel smaken kiezen, o.a. Leefbaar Amsterdam. Maar mensen hebben massaal D66 of PvdA gestemd, afhankelijk van hun welstand. In Den Haag deed de PVV wel mee, en daar haalden ze minder stemmen dan de vorige keer. Terwijl ze zoveel voor de stad en het land gedaan hebben ! Volgens mij maakt de “zwijgende meerderheid” steeds dezelfde fouten. Eerst stemmen ze NSB/PVV en als je dan een keer duidelijk zegt waar het op staat, lopen ze weg.

 7. Dit zijn dus de mensen waar Wilders vanaf wil. Ik kan niet begrijpen waarom een fatsoenlijk mens daar een probleem mee zou hebben.

  Ondertussen loopt Linksch Nederland met ‘ik ben Marokkaan’-tshirts rond. Hoe fout ben je dan bezig?

 8. Pingback: ‘Hoe lang nog blijven we zelf de PVV en haar aanhangers van munitie voorzien?’ | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.