De cultuur van geweld


Jeugdidolen?

Iedereen heeft het kunnen zien: Badr’tje -de psychoot die voor de lol mensen invalide schopt- is weer bijna vrij. Nog 4 maandjes zitten en dan kan hij weer helemaal los. Zijn slachtoffers daarentegen mogen de gevolgen de rest van hun leven meedragen, dat kan onze geliefde rechterlijke macht niks verdommen. “Wij geven geen ene fuck” zoals dat heet. De rechtsstaat heeft in ieder geval een forse deuk opgelopen.

En denk maar niet dat Badr’tje nou gemeden wordt als de pest. Dat hij in een sociaal isolement komt. Welnee. Het tegendeel zelfs: Hij is populairder dan ooit. Vooral natuurlijk binnen de Marokkaanse gemeenschap -een voorbeeld voor de jeugd(!)- maar ook daarbuiten. Heel wat kinders willen met dit stuk kots op de foto.

Diskrimmenazi en rassies!

Ik zou wel eens willen weten wat voor ouders dat zijn. Die hun kinders op kickboxen doen. Of die toestaan dat hun kinderen opkijken naar klootzakken als Badr’tje. Hoe zit dat in die Marokkaanse gemeenschap?

Ondertussen schreeuwen diezelfde ouders moord en doodslag over discrimmenazi en rassies. Wij Nederlanders zijn het ergste volk kennelijk dat op deze aardkloot rond hobbelt. Maar dat hun kinderen stuk voor stuk een stevig strafblad opbouwen -50-70% van de Marokkaanse jongens heeft een strafblad tegen de tijd dat ze 25 zijn- dat hun kinders hun school niet eens afmaken en daarbovenop nog niet eens normaal Nederlands kunnen spreken -toch wel het allerminste om vooruit te komen- wordt van tafel geveegd. Wat heb jij tegen de Islam? Ben jij Islamofoob? Zaai geen haat, Geertje!

Maar de wal is al lang het schip aan het keren. Het gaat langzaam, het gaat een hele tijd duren. Maar het is onomkeerbaar.

13 reacties

Opgeslagen onder De Zegeningen van de Multikul

13 Reacties op “De cultuur van geweld

 1. vanhetgoor

  Een parallel. In een bloementuin staan prachtige planten, rijk geschakeerd. Aan het einde van het jaar komt de vermispeling en de verrotting. Het is de voedingsbodem voor de tuin van het volgend jaar, de islam is de verrotting van de maatschappij. Het is niet met beschaving tegen te houden, verrotting wordt niet met meer verrotting bestreden, brand niet met vuur, verdronken land niet met water.

  Om de islam te bestrijden moeten we anders optreden. Geen olie meer kopen in Saudi Arabië, geen Marokkaanse Hash meer laten importeren. Geen uitkeringen meer naar het buitenland. De ontwikkelingshulp moet voortaan alleen gebruikt worden op plaatsen waar men beschaving heeft. Zie het als de richtlijnen van de Starfleet. Geen werelden bezoeken die de warp-snelheid nog niet hebben bereikt. Daarom is geld sturen naar landen die geen beschaving hebben contraproductief. De haat wordt hiermee gefinancierd, want in plaats van dankbaarheid wordt men afgunstig en wil men meer hebben.

  Wat Badr Hari betreft, men kan mensen uit de rotzooi halen, maar de rotzooi niet uit de mensen halen. Daar waar beschaafde mensen een weerzin hebben tegen geweld wordt dit bij dat moslimtuig alleen verheerlijkt. Het is nooit anders geweest, vanaf het allereerste begin van het Mohammedanisme is de islam alleen gebruikt omwille van de terreur en de mogelijkheden om geld af te persen van beschaafde mensen. De islam is en blijft niets anders dan een vorm van georganiseerde misdaad. De enige manier om verrotting in de tuin tegen te gaan is zorgen dat er geen voedingsstoffen voor de schimmels over blijven. Afgevallen bladeren direct opruimen, weg met de voedingsbodem voor schimmels! De islam bestrijdt men net zo. Zorg dat de Turkse heroïne en de Marokkaanse hash het land niet meer in kunnen en dan is de financieren van de helft van de nieuwe moskeeën al onmogelijk geworden. Als dan ook nog de uitkeringen voor djellaba- en bourqa-dragers wordt onmogelijk gemaakt dan is de jihad ook zijn financiering kwijt. Het is allemaal erg eenvoudig. Als Badr Hari zou moeten gaan werken voor de kost dan was hij snel weer opgerot naar Marokko, dus ergens is het gewoon de laksheid van de man die op de tuin moet letten. Overal waar onrecht voedingsbodem vindt daar gedijt het. Dat geldt voor de islam en voor rottend tuinafval. Badr Hari is dus niets anders dan een exponent van de verloedering.

  • Arjan Fernhout

   Ligt er aan wat je onder ‘verloedering’ verstaat. Kwestie van prioriteit-stelling. Islamisme en het gedrag van Badr Hari zijn voor mij ook verfoeilijk, maar het globale feodalisme dat op ons afstevent. komt mij voor als een veel groter probleem. Dat zoiets in Israël niet begrepen wordt, is een lastig probleem. Joden haalden relatief zonder meer de meeste nobelprijzen op: Israëliërs niet.

 2. ReggieRoning

  Natuurlijk ga je weer op zoek naar video’s dat zoveel mogelijk aansluit bij je onderbuik. Maar dat rasechte puur Hollandse white power superieur volk ook op de foto wil met Badr zul je maar moeten negeren:

  • Anoniem

   Probeer de stukjes eens te lezen (en te begrijpen) voor je weer met linkse propaganda begint.

   • ReggieRoning

    Gelezen, begrepen en ik zie weer rechtse racisme.

    • Reggie,

     Er zullen altijd nederlandse kinderen zijn die tegen Badr opkijken, hem als idool zien. Sterker nog, er zijn ook vast en zeker chinese kinderen die dat doen. En als je even zoekt moet je ook wel een paar eskimo’s vinden die dat doen.

     Het feit dat je een videotje van een paar kinderen hebt gevonden bewijst op zich niets: je kunt niet de groep afmeten op wat een paar individuen doen.

     In nederlnd zijn ca 5% van de kinders van marokkaanse komaf. Als het evenredig verdeeld zou zijn dan zou je dus 19 keer zoveel niet-marokkanse kinderen hebben die tegen badrtje opkijken dan marokkaanse. En dat is ten ene male niet het geval. Dat weet jij, dat weet ik, dat weten we allemaal.

     Daarmee kom ik op jou beschuldiging dat ik een rechtse racist ben. Ik vind dat een vervelende menier van argumenteren. Ik zeg nare dingen en dus ben ik een racist? Terwijl een beetje logisch redeneren het tegendeel bewijst. Misschien is de situatie wel helemaal niet zo rozegeur en maneschijn als jij die wil voorstellen. Misschien moeten we ophouden met net te doen alsof er niks mis is met de marokkaanse geemschap in nederland?

     Als je zo blijft schelden dan kun je beter naar een andere hangplek uitkijken. Ik ga geen tijd meer besteden aan mensen zoals jij die niets anders kunnen dan de meest grove schelpartijen uitkramen.

     Aan jou de keus.

     • Arjan Fernhout

      Knoop dit in je oren, Reggie. Richard is een qua moraal een fatsoensrakker. Althans zou noemden we het voor jouw tijd.

      • Arjan Fernhout

       Damn. Knoop dit in je oren, Reggie. Richard is een qua moraal een fatsoensrakker. Althans zo noemden we het voor jouw tijd.

       Je verliest snel je concentratie bij deze ‘gastheer.’

     • Reggieroning

      Wat ik doe Richard is de definitie van racisme toepassen op je schrijfsels. Niet meer als dat. Dat jij denkt dat ik daarmee zou schelden komt voort uit gebrek aan zelfkennis. Overigens bedankt dat je mij een keuze geeft. Bereken zelf maar de kans of het mij zou schelen.

      @Arjan, ik zie het meer als een geval hopeloos 🙂

 3. Arjan Fernhout

  @Richard
  Waarom ik nog denk dat jij kunt denken is voor mij ook een raadsel, maar een blog over ‘poverty crime’ zou je niet misstaan. Nee .. dat dekt niet alles, dat weet ik.

  • Jan

   Kinderachtig links gedram. Jullie hebben liever een ontmoeting in de kroeg met je vriend Badr? De man slaat een aantal mensen bijna het leven uit, krijgt daar iets meer dan een taakstrafje voor en als je dan daar wat van vindt ben je weer een fascist of racist.
   Dit land is doodziek. Waar overal in de echte wereld dit soort types voor lange tijd worden opgesloten mogen we daarover hier niet eens een mening over hebben zonder dat allerlei domme figuren dan weer het d-woord van stal halen.

   • Nog sterker: als ze in de kroeg staan en badr’tje komt binnen gaan ze weg. Omdat ieder normaal mens bang voor die man is.

    Ik zou in ieder geval weggaan. Want als hij je invalide schopt komt de politie je niet helpen. Want badr’tje is een adelaar.

    Zo ziek is de discussie. Deze mensen staan te roeptoeteren dat badr’tje zo’n lieve jongen is en dat het allemaal diskrimmenazi is terwijl het een levensgevaarlijke psychopaat is die van de rechter een vrijbrief heeft gekregen om wie dan ook invalide te schoppen.

 4. Pingback: Gerechtigheid: Badr Hari is homo | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.