Kauft nicht beim Juden!


boykottiert-jüdische-Waren

Boycot

De EU heeft een nieuw diktat afgegeven: Geen producten van de West Bank meer in Europa. Tenminste: Dat is wat zij er van maken. In de praktijk is het natuurlijk: Koop niet bij Joden om maar eens een Godwinnetje er tegen aan te gooien.

Dit alles natuurlijk onder het mom van ‘vredesbesprekingen’ met de Palestijnen. Want dat zijn hele lieve vredelievende en schattige fijne jongens en meisjes die niets anders willen dan in vrede en verdraagzaamheid leven met de Israëliërs. Islam is liev!

Het enige gevolg is dat de haat en het krankzinnige antisemitisme alleen maar toeneemt. De Palestijnen hebben prima door dat ze niets hoeven doen behalve aanslagen plegen en raketten af te schieten. Om nog maar te zwijgen van de Iraniërs. Met wie moeten de Joden eigenlijk gaan praten over de Golan? Met Assad?

Ik wens de Israëliërs veel sterkte toe. En ik schaam me diep voor de knieval van Europa voor de Islam.

Wij moeten uit Europa.

26 reacties

Opgeslagen onder Islam

26 Reacties op “Kauft nicht beim Juden!

 1. Europa is een groot socialistisch bolwerk en van socialisten hoef je echt niets anders te verwachten dan exact HET TEGENGESTELDE van hetgeen normaal is/zou zijn.
  Socialisten zijn simpelweg niet meer dan op wraak beluste maatschappij-saboteurs die de gewone burger haten en vooral geen normaal en stabiel leven gunnen.
  Alles wordt ook voortdurend uit de kast getrokken om burgers het leven zo zuur mogelijk te maken.
  Onze ware vijanden zijn niet de islamisten, het zijn de socialisten.
  Doe die achterlijke socialisten in de ban en het leven in de westerse wereld zal er echt enorm door verbeteren.
  Maar nee, mensen blijven deze parasieten in het zadel stemmen omdat ze er zelf beter van worden, gratis geld, gratis NL paspoort, luizenbaantjes met topsalarissen.
  Socialisme is het ergste dat Nederland en de Nederlanders ooit overkomen is.
  De grootste ramp en langdurigste ramp die Nederland ooit gekend heeft.
  .
  Voor socialisten heb ik maar een boodschap, !!!ROT OP!!!

  • Colt

   Wat ben je toch een dom mannetje. Alles, maar dan ook alles is de schuld van socialisten.
   Ik denk dat smerige kapitalisten en rechtse idioten meer vette vingertjes in die pap hebben.
   Je hebt nog steeds geen idee wat socialisme inhoudt en dat wil je ook niet weten. Domheid en ignorantie.

   Daarnaast is dit niet een antisemitische actie (dat is overigens ook totaal GEEN socialistische eigenschap, dat racistische. Dat is voorbehouden aan rechtse debielen).
   Het is een actie tegen bezetters en onderdrukkers. Wel behoorlijk hypocriet van überhaupt elke kapitalistische macht om je druk te maken over onderdrukking.

   De liberalen, neoliberalen, conservatieven en ander rechts gespuis zijn de echte parasieten. Zij zijn het die leven van het geld dat hardwerkende mensen voor ze verdienen en het afpakken. En parasieten zijn het, want ze helpen de gastheer om zeep. Dat kun je goed zien in de wereld nu.

   Voor rechtse idioten als jij heb ik maar één boodschap: !!!LEES EENS WAT VOORDAT JE DOM GAAT LOPEN RONDSCHREEUWEN EN LIEGEN!!!

   Ik weet wel dat je niet graag leest, maar geloof me, als je eens wat leest open je ogen zich eindelijk. Wrijf maar snel die populistische slaap uit je ogen en stop met onzin verkondigen. Die leugens over het socialisme ben ik spuugzat en als je het alleen kan winnen met valse propaganda, dan zegt dat meer over jou als over het socialisme.

   • Arjan Fernhout

    Colt, je gaat je met dit mooie weer toch niet druk maken? Ter verkoeling:

    Chris Hedges: As a Socialist, I Have No Voice in the Mainstream – Pt 6 of 7
    http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=74&jumival=10482

    20 jaar geleden al zei een Joegoslavische vriendin van mij dat ze zich moest verenigen met twee zaken. Dat ze haar vaderland kwijt was en dat rood dood was. Dat deed ze via succesvol ondernemerschap zonder haar achtergrond te vergeten. Chris Hedges kan wel wat steun gebruiken van mensen uit jouw hoek.

    • Colt

     Rood is verre van dood. Het rood en zwart is zeer levendig en borrelt als nooit tevoren.

     Het is veel te warm om me echt druk te maken. Ik kan alleen niet tegen leugens.

     • Arjan Fernhout

      Nee, Colt. “Het rood en het zwart” van Stendhal ging over iets anders. Het Amerika van nu lijkt in mentaal opzicht veel op de restauratieperiode van het Frankrijk van begin 19e eeuw. Dat was Al Gore 14 jaar geleden ook al opgevallen, vandaar dat hij het boek bij Amerikanen aanbeval. Hierbij gaat het om excessieve profilering via het militaristische c.q. het religieuze.

      Eigenlijk is het ook zo dat de manoeuvres van Chris Hedges – ik waardeer zijn analyses, maar niet zijn politieke instinct – wijzen op het gebrek aan grip op de essenties van de 19e politieke en sociaal/filosofische Europese eeuw. Het is ook niet de schuld van Hedges dat er een herhaling dreigt van het Europa van 1848-1948 op Amerikaanse leest. Het neoliberalisme an sich in hun uiterst rudimentaire poging om de geschiedenis te beëindigen, roept reacties op zoals bij Hedges. Hij kan niet anders. Maar het is niet zo dat ik bij Richard tegen iets zwarts vecht. Het is ook niet de bedoeling dat links rood uitslaat. Probeer te vermijden om als zondebok te fungeren voor langzaam creperend neoliberaal/neoconservatief. Ze zoeken slachtoffers. Het is een harde en taaie weg. Blijf wijzen op de innerlijke inconsistentie van een desastreuze contra-ideologie. In essentie kan men dat al terugvinden bij ‘The Theory of Moral Sentiments’ van nota bene Adam Smith en bij John Stuart Mill. Maar wie ben ik eigenlijk om je iets voor te schrijven?

   • Hier sluit ik me bij aan.
    Wij zijn/ik ben niet anti semiet, maar anti onderdrukking, landjepik en niet kloppende gegevens omtrent land van herkomst van de producten.
    Goeie boodschap van de Aldi en Jumbo.(en van Hoogvliet, maar die ken ik verder niet)
    De jodenvervolging er bij te halen is erg kortzichtig. Zelf ooit vervolgt te zijn is geen vrijbrief om zelf ook te onderdrukken. De ene misdaad vergoeielijkt de andere niet.

 2. Colt

  Het gevaar van antisemitisme ligt inderdaad wel een beetje op de loer.
  Het moet een actie zijn tegen een onderdrukker en een bezetter. Nu speelt Israël snel de discriminatie kaart (net zoals sommige allochtonen jongeren soms doen als ze de klas uit gestuurd worden): MOORD, BRAND! Dit is antisemitisme!!!

  Jammer eigenlijk, maar een zeer effectieve manier om elke vorm van kritiek jegens Israël te doen verstommen.

  Puntje bij paaltje verricht Israël illegale en etno-centrische acties en (ongeveer net als de discussie rond het marokkanenprobleem hier) is de westerse wereld bang om ze aan te pakken.
  Het land zou niet eens mogen bestaan; het is geannexeerd land en de oude bewoners zijn weggestuurd of afgemaakt. Nu eisen die hun land terug en zijn zij ineens de vijand!
  Te zot voor woorden.

  Lekker dubbele moraal dus eigenlijk: Nederlanders moeten Nederland terugkrijgen, maar de oude bewoners van dat stukje aarde kunnen de hik krijgen.

 3. Arjan Fernhout

  Wat een armoe! Dit is geen denken meer, maar een ‘lifestyle’ die gedoemd is van binnen weg te rotten. Bij ‘etiketten’ in Trouw plaatste ik de volgende reactie:

  = Wat nou, etiketten? Een raketschild en zware sancties! Het meest waarschijnlijke scenario voor een derde wereldoorlog loopt via Zionistan. Wie nog nooit gehoord heeft van een Samson-option kan dat bij wiki opzoeken. Yom Kippur 1973, het enige moment in de geschiedenis dat Israël existentieel in gevaar was, is gelijk het laatste nucleaire moment. Tot hun verbijstering werden de zionisten zelf aangevallen. De hele geschiedenis van het zionisme bestaat uit oorlog voeren, diefstal en verdrijving.=

  • Colt

   Helemaal mee eens Arjan.

   • Arjan Fernhout

    Deze reactie van mij bij Trouw is verwijderd, nadat het eerst geplaatst werd – op zich al een wonder – en eenmaal alert maakte een tweede reactie geen kans:

    = Er is geen sprake van betwist gebied. De groene grenslijn tussen Israël en de Westbank is letterlijk – voor een grens op land uniek – op satellietfoto’s te zien. Zonder de grote aquifer onder de Westbank had Israël geen toekomst gehad. Daarom werd de oorlog van 1967 uitgelokt. Moshe Dayan had er geen moeite mee om uit te leggen hoe dat in zijn werk ging. De bruine en gele plekken naast de groene lijn, Judea en Samaria, zijn de onuitwisbare racistische brandmerken van het zionisme op het jodendom =

    M.a.w. Zionistan zuigt het water weg onder de voeten van bewoners van de westbank om er in Israël gazons mee te besproeien. Het is werkelijk on-ge-loof-lijk dat hier in Nederland reacties geweigerd worden die men zo kan opvissen uit b.v. ‘Defending the Holy Land’ van Ze’ev Maoz, nota bene een ex-directeur van de MA en naar mijn opvatting een patriot die joden in Israël probeert te beschermen tegen de psychopaten in hun kabinet.

    Dan nog een derde reactie die ik bewust met mijn linkerpink heb ingetypt. Eva Kellerman ken ik als hava-nagila-hava hasbarist (van het oude soort uit de tijd dat ook ik dacht dat zionisten edele strijdvaardige mensen waren) in discussies bij de Volkskrant een paar jaar geleden en die sindsdien een soort doodsangst hebben ontwikkeld voor burgerjournalistiek. Kellerman claimt dat Palestijnen het ‘best goed’ hebben onder de zionisten omdat ze dan tenminste een baan hebben. Een soort ‘goedheid’ die men ook bij Amerikaanse bedrijven ziet. Je neemt ze eerst alles af – never waste a good crisis – om ze daarna weer in dienst te nemen voor veel minder. Natuurlijk zijn het zionisten om aan dit proces een meer penetrante oorlogsgeur te geven …. en nu merk ik dat ik de reactie aan Kellerman niet eens heb opgeslagen. Waar het op neerkwam is dat Palestijnen in de bezette gebieden bij Israëlische bedrijven vaak werken voor 1/3 van het minimum loon wat in Israël volstrekt verboden is. Ik schreef nog meer. Maar wat doet het er eigenlijk nog toe als een verzetskrant reacties a la Chamberlain vertoont? Onbegrip is geen excuus. Trouw weigert het soort journalistiek in te schakelen om te rapporteren wat er werkelijk in de Westbank en Gaza gebeurt. Het is weer 1938 en het reactiepatroon van msm is navenant. Nederland wordt geregeerd door Henry Ford. Of de inversie daarvan met dito resultaat.

    =

 4. Beetje moslimterroristen steunen en ook nog denken dat dat normaal is… Vuil links crapuul hierboven. Smerige linkse saboteurs.
  Jullie zouden verbannen moeten worden uit de vrije westerse wereld.
  Ga tussen jullie vriendjes de moslims wonen a.u.b, ROT OP!!!.
  Kunnen jullie ook lekker de hele dag met stenen gooien etc. linkse idioten zijn nl. gewelddadig van nature.
  De enige die het vredesproces voortdurend dwarsboomt is de niets ondernemende, niets kunnende, door links onterecht gesteunde tuig moslim, die al stenengooiende en raketten afschietende de joden onterecht aan valt.
  Nu ook nog onterecht gesteund door een in meerderheid linkse en vooral ongewenste EU!
  Dit is te walgelijk voor woorden.
  Nederland is een bondgenoot van Israël, wij moeten acuut uit die idiotenclub EU.

  • Colt

   Beetje Joodse Terroristen steunen is schijnbaar wel ok? Hoor je jezelf wel als je wat zegt?

   Lees nou eens gewoon terug wat je schrijft. Je komt niet echt heel intelligent over zo.
   Je kunt geen zin zeggen zonder te schelden of socialisten de dood te verklaren.
   Dat is a) bedreiging en b) toonbeeld van je kortzichtigheid.

   Ik zal het nog een keer rustig uitleggen: Links is TEGEN de EU.
   Snap je het nu of moet het echt in je oor geschreeuwd worden?

 5. Hoe linkse terroristen alles kapot maken dat ons dierbaar is?
  http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/417307/Mass-immigration-is-destroying-the-fabric-of-society.
  .
  of http://www.express.co.uk/comment/expresscomment/414006/This-human-rights-ruling-flies-in-the-face-of-UK-justice
  .
  Oh, mocht je met je ene linkse, zieke, dwarse, aangetaste hersencel willen weten hoe de zaak Israël echt in elkaar steekt? Hier: http://www.masada2000.org/historical.html

  Dit zijn de door jou geliefde Palestijnse vredezoekers: http://www.youtube.com/watch?v=Av1-yWX1TmI

  Waarom je beschermende hekken nodig hebt tegen die zieke moslims? http://www.youtube.com/watch?v=uNeFH-bEAYQ

  Waarom Israël gewoon een legale staat is? http://www.youtube.com/watch?v=qdH0XxDEjG4
  .
  Fuck jullie, vuile linkse antisemieten!

  • Colt

   Dus jij steunt liever Extremistische Joden in hun hetze en oorlog tegen de Moslims?

   Vuile Rechtse anti-Islamiet. Oh, en vuile imperialist en vuile dubbele standaard-houder.

 6. Heb je je wel eens ooit verdiept in de hele achtergrond rondom het ontstaan van Israël?
  (blijkbaar niet)
  Van horen zeggen (links onderwijssysteem toevallig?) heb je vernomen dat Palestijnen zielig zijn.
  Heb je wel eens de beelden bekeken m.b.t. wie daar de agressievelingen zijn en wie zich continu moeten verdedigen?
  Die muren van 10 meter hoog beton zijn niet bepaald overbodig met zo’n agressief teringvolk naast je.
  Iets met volk rondom hun dat hun het licht in de ogen niet gunt.
  Dan heb je inderdaad bufferzones en een koelbloedig leger nodig om je mensen enigermate veilig te laten wonen.
  Ik koester diep respect voor voor de joodse bevolking die, ondanks alle dagelijkse dreigingen, een normaal leven weet te leiden.
  Maar steun jij en die linkse flikkers maar fijn de moslimniksnutextremisten die niets anders kunnen dan moorden, vernielen, mishandelen, ontvoeren etc.
  Linkse logica is non existent, linkse mensen zijn eenvoudigweg saboteurs van het eigen volk.
  Doelbewust de verkeerde zijde kiezen om de zaak te frustreren, dan dat vol blijven houden zonder deugdelijke argumenten, puur omdat andere linkse idioten ook dergelijke dingen roepen. JIJ bent een ramp voor de westerse wereld. JA JIJ!

  Nu weer nieuwe kolder van je ene hersencel, links is tegen de EU……………

  Moehahahahahaha.

  Alle linkse tuig heeft zich verplaatst naar Brussel om lokaal niet meer verantwoording te hoeven afleggen.
  Centraal geleid de boel slopen gaat VEEL makkelijker.
  Lukt de macht grijpen niet op lokaal niveau? dan doen we het toch via een ondemocratisch instituut als de EU.
  Een heel continent als Europa binnen 10/15 jaar veranderen in een socialistisch (lees communistisch) bolwerk veranderen en dan zeggen dat links tegen EU is?

  Wie spoort hier niet!
  .

  • Colt

   Jij.

   Je laat weer eens fijn zien hoe onwetend je bent.

   Heb je zelf wel eens gelezen hoe oneerlijk Israël aan zijn land is gekomen?
   Het is gejat door de westerse wereld (na jaren van heen en weer oorlogen) en aan de Zionisten gegeven. De enige aanwijzing dat het aan hen zou toebehoren is de bijbel.
   Maar natuurlijk moesten de westerse imperialisten er weer met hun vette vingertjes aanzitten. Natuurlijk is het erg wat er gebeurt was in de tweede wereldoorlog, maar om dan land cadeau te geven ten koste van de originele bewoners…

   Je bent een sukkel als je denkt dat de hele wereld al links is.
   Maar goed, wat kun je ook verwachten van rechts-extremisten. Hoofdje al geschoren?

  • Discussies ontaarden heel vaak bij mensen, die tegen links zijn, in dom kortzichtig gescheld. Het is een teken van zwakte. je zag/ziet dat ook veel op politieke forums (voor de verkiezingen) In argumenten schieten ze tekort.

  • Colt

   Elsevier? De extreem rechtse Privé?

   Een anti-islamitisch, racistisch en populistisch roddelblaadje op z’n best.
   Over propaganda en indoctrinatie gesproken. Lees je ook het Parool?
   ’s Avonds lekker SBS kijken en lekker goedkoop mensen uitlachen op GeenStijl.nl.

   Lees eens wat met nieuwswaarde.

 7. Arjan Fernhout,
  Lange tijd geleden dat ik wat van jou lees, alhoewel ik moet bekennen, dat ik nooit zeker ben op welke kant jij staat, ik las een reactie van jou in de trouw, waarop ik wilde reageren, maar dat ging niet.Ik ben intussen gepensioeneerd, maar lees elke dag de kranten uit Nederland Belgie en natuurlijk uit Israel. Ik ben op Facebook, en theoretisch (lukt me niet erg) op WordPress.com.
  Hoop om een reactie te ontvangen,
  H.Groeten
  David Verveer

 8. Pingback: Prima actie bij Appie Happie | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.