Monique van de Ven en het Domme Neger Syndroom


turks fruit

Unicef

Een paar dagen geleden hoorde ik een spotje op de radio van Monique van de Ven voor Unicef. Er gaan een heleboel kinderen dagelijks dood aan ziektes die te voorkomen zijn

[Monique van de Ven, Unicef]: Er groeien ontzettend veel kinderen in ellendige omstandigheden op en daar moeten we bij stilstaan. Denk aan al die moeders die hun kinderen verliezen; aan honger, aan ziekten door onhygiënische toestanden en vaak ook aan ziekten die met eenvoudige medicatie zijn te genezen.

Tja. Klopt als een bus. Strak plan dus?

Het Domme Neger Syndroom

Monique lijdt aan een besmettelijke ziekte: Het Domme Neger Syndroom. Een vreselijke ziekte die vooral onder Linksche Menschen flink huishoudt. Volgens dit syndroom zijn negers -en andere zieluge mensen- zo dom dat ze niet kunnen bedenken dat bijvoorbeeld malarianetten best wel handig zijn. En moeten wij -rijke westerlingen met een groot schuldgevoel- meteen in actie komen om hier en daar een dijkje te bouwen, zonnepanelen met ledlampjes en nog veel meer moois te gaan uitdelen. Dan is de wereld in no time een paradijsje!

Dat er misschien redenen zijn dat deze mensen zo arm zijn dat ze geen nagel hebben om aan hun kont te krabben komt niet bij ze op.

Conclusie

Monique heeft toentertijd furore gemaakt met ‘Turks Fruit’, een geyle neukseks film naar een boek van Jan Wolkers. Heel wat onrustige jongensnachten heeft dat veroorzaakt! Maar zoals zo vaak betekent een ‘moment in the sun’ nog niet dat je een expert bent op alle andere terreinen: Je kunt hongernegers niet helpen met een Unicef actie. Je kunt ze alleen helpen als je de tomeloze corruptie, het nepotisme en de krankzinnige stroom ontwikkelings-euro’s stopt. Simpel gezegd: We kunnen die kinderen alleen helpen als we eerst een vaccin tegen het Domme Neger Syndroom vinden.

En dat zal wel even op zich laten wachten. Daar zorgen Monique’je en haar kompanen wel voor.


[UPDATE] Ook Bill Clinton en Sharon Dijksma lijden aan het DNS!

Advertenties

10 reacties

Opgeslagen onder Gutmenschen

10 Reacties op “Monique van de Ven en het Domme Neger Syndroom

 1. joost tibosch sr

  Een van die redenen is bv. dat ze al eeuwenlang onderdrukt en uitgebuit werden/worden door mensen met het Sluwe Blanke Syndroom, die hen ondanks alle mensenrechten nu nog steeds eigenlijk te min vinden. Tja. dat krijg je ervan als je alle negers en alle blanken over één kam gaat scheren.

 2. Colt

  Het is geen kwestie van domheid maar van geld (ofwel het gebrek daaraan).

  Als de keus is: eten voor een aantal dagen of een net, wat zou jij dan kiezen als je verder niets had?
  Een net geven betekent voor hen niets anders als kunnen blijven eten.

  • Geld is het probleem? Volgens die stelling zouden angola en nigeria het rijkste land ter wereld moeten zijn.

   • Colt

    Maareh, hoe komt die corruptie ter wereld?

    Hebberigheid en (durf ik het woord te gebruiken…ik zal het fluisteren)

    *kapitalisme*

    • Corruptie is een van de grootste problemen. En dat kun je niet bestrijden met extra geld zoal Monique’je wil. Dat is ongeveer hetzelfde als alcoholisme bestrijden met gratis jenever.

     Daarom zijn mensen zoals Monique’je ook een nagel aan de doodskist van de gemiddelde hongerneger. Dat soort mensen houden de ellende in de wereld in stand met hun goedbedoelde schoolpleinmoraal. En daar vallen dooien door.

     • Colt

      Haha! Zegt de kapitalist!

      Och man, je bent geen haar beter door dan maar alles stop te zetten. Corruptie is er aan de top, nooit aan de bodem. Waar houdt de kapitalist zich op? Juist!

      Corruptie aanpakken doe je niet door de basisbehoeftes van de menigte te korten (al proberen ze dat in Nederland wel).

 3. Xiomara

  nou domme Moniek ik zal je ‘ns wat vertellen, mensen daar zijn helemaal niet zo dom ze zijn zelfs heel slim. Bijna iedere Afrikaan die naar Nederland moest vluchten om politieke/economische redenen is bijna altijd wel zeer pienter.
  Voorbeeld (voor Moniek) :
  – Mauro ; moest bijna weer terug naar thuisland maar heeft kunnen blijven in Nederland omdat hij in zijn thuisland niet zou weten wat hij daar moet doen. Hij is hier namelijk opgegroeid. Het is een zeer pientere jongen, en heeft VWO gedaan.

  Nou zeg mij dan dat Afrikanen ”dom” zijn!?

 4. Pingback: Hemelfietsfantasieplannetjes: daar gaan mensen dood van | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.