Shale Oil: Het antwoord op de Islamitische Fascisten?


Shale oil

Wie de discussie over ‘shale oil’ een beetje heeft gevolgd weet de voors en tegens wel. Shale-oil en shale-gas zouden schadelijk zijn voor het drinkwater, het zou allemaal nergens om gaan in ‘the grand scheme of things’ en nog een hele riedel meer.

Maar hoe je het ook wendt of keert: Shale Oil doet nog iets anders. Iedereen kan op zijn dikke vingertjes natellen dat het geen goed idee is om miljarden aan Islamitische fascisten te geven. Die gaan daar namelijk geen Hello Kitty handtasjes van kopen maar gebruiken die centen om onze westerse samenleving te ondermijnen. Om te infiltreren in alle lagen van de samenleving om zo hun giftige boodschap te spuien. We hoeven ons niet zo druk te maken over de gemiddelde Islamitische haatbaard of slager -dat doet de politie wel voor ons- maar veel meer over het infiltreren van de Islam binnen de instituties van onze samenleving.

Neem alleen al het kabuki theater rondom Ibn Ghaldoun: Zelfs bij grootschalige fraude met eindexamen is het niet mogelijk om die school gewoon te sluiten terwijl toch langzamerhand duidelijk is geworden dat elk diploma dat daar ooit is afgegeven niet meer dan een veterstrik krabbeltje is. En dan te bedenken dat linksche menschen die school nog als lichtend voorbeeld aandroegen dat de integratie van Moslims toch zo succesvol was in Nederland. Ja, ja.

Een bom duiten

Een dikke duimschatting van de totale shale oil productie de afgelopen jaren in de VS is rond de 2 miljard vaten. Dat komt neer op 200 miljard dollar. Geld dat nu niet aan onze Islamitische vrienden in het Midden Oosten en andere fijne plaatsen op deze aardkloot wordt gegeven maar dat in onze eigen economie blijft. En dat doet heel wat meer pijn dan een filmpje op jijbuis of een debatje in De Balie.

7 reacties

Opgeslagen onder Islam

7 Reacties op “Shale Oil: Het antwoord op de Islamitische Fascisten?

 1. Je hebt een lekker overzichtelijk wereldbeeld.

  • #willekeurigwoorddatikergensgelezenheb

   • Colt

    #datwaseencompletezin

    Anyway…

    Islamitische fascisten? Werkenlijk?

    Daarnaast, dat er veel ongelukken gebeuren met schaalolie is niet eens een discussie, dat staat vast.
    Dat er veel geld mee te verdienen is, betekend vaak alleen maar dat er onnodige risico’s genomen worden. Niet overal, maar er hoeft maar één plek te zijn. Nederland is niet zo groot.

    Ook is het rendement van schaalolie tot in de nabije toekomst zeer laag. Er moet namelijk zeer veel energie in om maar een beetje meer omhoog te halen (denk aan het inpompen van de fracking-vloeistof over vele honderden meters onder grote druk, het terugpompen van de fracking-vloeistof/schaal-olie mix, het scheiden ervan en vervolgens het afvoeren en verwerken van de gebruikte fracking-vloeistof).

    Dus nee, ik zeg niet doen, de voordelen zijn echt maar marginaal groter dan de nadelen.

    Dan heb ik nog liever dat ze nog wat geld tegen windmolens aangooien. Die hebben tenminste nog een hoger rendement.

 2. Anoniem

  http://nos.nl/video/527702-mogelijk-miljarden-aan-olie-en-gas-in-noordzee.html
  .
  Steek die windmolens maar waar ze het daglicht nooit meer zien.

  • Colt

   En nog is het rendement van een windmolen hoger.
   En beter voor mens en dier (denk aan chemische rotzooi om de hele handel om te toveren tot bruikbaar spul en aan uitlaatgassen, bijvoorbeeld).

   Kijk, ik ben tegen windmolens op land omdat je altijd iemands zichtsveld bederft, nog afgezien van eventuele gezondheidsproblemen…maar voor jou maak ik een uitzondering!

   “Mogelijk” is trouwens wat anders dan “zeker”.
   En wie gaat die miljoenen zo niet miljarden ophoesten om dat te onderzoeken?

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.