Alleen de zon gaat voor niets op …


niqab

Wie het kabuki-theater rond ‘duurzame’ energie een beetje heeft gevolgd weet het al lang: Dat kost klauwen vol met geld en levert niks op. De laatste grap is miljarden in een offshore windmolenpark stoppen om de groene lobby af te kopen. Hup, de belastingen gaan meteen omhoog.

Aan de andere kant is geld geven aan onze vrienden in het Midden Oosten ook geen goed plan. Die financieren daar de Dar al-Islam mee en daar mogen we nu al decennia land de vrucht van plukken. Of de gevolgen van Climate Change, als je daar in gelooft tenminste. (*)

Daarom maar eens een polletje:

(*) Climate Change is ook een soort religie met alle symbolen en rituelen van dien.

4 reacties

Opgeslagen onder De Irrationele Mens

4 Reacties op “Alleen de zon gaat voor niets op …

 1. Ik ga voor optie drie:
  o Olie stelen uit het Midden Oosten

 2. Opmerkelijk dat zoveel stemmen voor “olie kopen in het midden oosten” zijn, ach we moeten maar denken dat in de laatste verkiezingen vóór mei 1940 er ook méér dan driehonderdduizend Nederlanders op de NSB hebben gestemd! Zaken doen met de fascisten in de Arabische landen staat voor mij gelijk aan een diepe en warme sympathie hebben voor het Herrenvolk of hoe dat gespuis ook heeft mogen heten.

  Doordat de beschaafde wereld ruwe olie koopt in de Arabische wereld steunt men het islamitische fascisme, en nergens anders door. De teloorgang van de westerse maatschappij is enkel en alleen te danken aan de foute beslissingen die de laatste 50 jaar zijn gemaakt. Als er nooit voor die olie was betaald zaten daar nu geen mensen met een negatief IQ geld te spenderen aan haat.

  Niet kunnen nadenken is niet alleen voorbehouden aan mensen die met hun nichtje trouwen, kennelijk zijn er ook bezoekers van deze site die niet geheel alle knikkers op een rijtje hebben. Duurzame energie is een noodzaak, al was het alleen maar om er voor te zorgen dat jullie kleinkinderen nog naar school kunnen gaan, en niet verplicht worden om in de moskee koraanlessen te volgen.

  Elke Euro die in duurzame energie wordt gestopt die wordt niet gebruikt om de islam te promoten.

  • vhg,

   Het probleem met wat wij duurzame energie noemen is dat het wel heel veel geld kost, maar geen energie oplevert. In ieder geval niet veel, ook al stoppen we er miljarden in.

   En door olie te kopen gaan we er in ieder geval economisch gezien niet op achteruit: wij kopen olie omdat die ons meer waard is dan de euro’s die we er voor betalen. Anders zouden we de olie niet kopen.

   En over dat niet kunnen nadenken: ik moet altijd wel glimlachen over mensen zoals jij die dat mompelen maar die zelf de meest elementaire economische principes niet begrijpen.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.