Het probleem met de Islam


Tja

De PVV heeft kamervragen gesteld over een bijeenkomst van de radicale moslimbeweging Sharia4Holland zaterdag in Amsterdam.

Sharia4Holland mag gerust een staatsvijandige club genoemd worden. Hun doel is immers niet het invoeren van verplichte inentingen voor zeehondjes in de Waddenzee. Integendeel.

In de hele Tweede Speelkamer is er geen enkele partij die hier iets van zegt behalve de PVV. En die zijn nou juist door de hele goegemeente als Islamofoben en nog veel meer moois buiten spel gezet.

De meeste Nederlanders zijn te beleefd om er iets van te zeggen. Maar wie er dan toch iets van zegt kan meteen rekenen op niet malse repercussies. De Islam -hebben we allemaal met de vertoning rond het proces van Wilders mogen aanschouwen- is niet een katje om zonder handschoenen aan te pakken. De boodschap daarvan was heel duidelijk: Wilders is misschien ontsnapt maar iedereen die zijn mond open doet gaat aan het juridische mes. Daarbij biedt onze wetgeving heel weinig bescherming tegen juridisch activisme, om nog maar te zwijgen van de mensen die met de Islam mee lopen uit een soort misplaatst gevoel voor rechtvaardigheid.

En dat is een probleem. En niet zo’n kleintje ook.

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Het probleem met de Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.