Polygame huwelijken niet erkend in Nederland?


Trio’tje erbij?

Moslims willen nog wel eens aan veelwijverij doen. Paar vrouwtjes op een rij, als de ene niet wil kun je altijd bij de ander van bil. Niet alleen leuk voor de man maar ook nog eens met de zegeningen van Mo: Polygamie staat in de Sharia en is de wil van Allah. Daarbij zijn vrouwen toch hoeren en eigendom van de man dus dan moet je niet zo klagen.

In Nederland is polygamie verboden. Strafbaar volgens de wet. Staat 4 tot 6 jaar op. Dat is goed want vrouwenrechten zijn niet optioneel. Emancipatie is niet een soort keuzegerecht waar je uit kunt kiezen wat je leuk vindt. Het staat zelfs in de grondwet: Verboden te discrimineren op basis van geslacht, religie of seksuele geaardheid. En dat is niet voor niks.

De mogelijkheid van erkenning van in het buitenland gesloten polygame huwelijken wordt ook verder beperkt.

Als een vreemdeling na aanvraag van een vergunning tot verblijf een polygaam huwelijk in het buitenland sluit, zal dat niet meer worden erkend.

Vrouwenrechten zijn niet onderhandelbaar. Punt. Uit.

Linkse mensen -en daar versta ik de VVD ook onder- hebben het niet zo op vrouwenemancipatie. Het gaat hier immers om moslimvrouwen, in hun ogen tweederangs burgers die louter en alleen maar kunnen dienen als stemvee. Veel makkelijker is de meest achterlijke Sharia wetgeving in Nederland in te voeren en zo die stemmen binnen te halen. De man des huizes zal onmiddellijk op jou gaan stemmen als je polygamie invoert en als de vrouw niet ook op jou stemt dan wordt die door de man in elkaar getremd. De vuile hoer!

Want ook al doet Teeven hier zogenaamd heel geëmancipeerd: Feit is dat polygamie verboden is in Nederland en het ‘niet erkennen’ van polygamie is een verkwanseling van de vrouwenrechten. Mannen die in het buitenland nog een paar andere vrouwen hebben maken inbreuk op de rechten van de ‘Nederlandse’ partner. Die moet naar de politie kunnen gaan om aangifte te doen. Die man moet de bak in. Dat is recht, dat is rechtvaardigheid.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Islam, Politiek

Een Reactie op “Polygame huwelijken niet erkend in Nederland?

  1. Pingback: Het Gelijk van Wilders: Polygamie verbieden | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s