Wilders moet de stekker uit dit kabinet trekken


Dit was niet de afspraak

[Gerd Leers, Immigratie]: “Migratie is een verrijking voor onze samenleving.” Leers stelt dat een samenleving die migratie tegen wil gaan “op de verkeerde weg” is. Hij wil migratie de komende jaren “uit de negatieve sfeer halen en het positieve beeld onderstrepen”.

Immigratie is een zware last op de samenleving, zowel economisch als sociaal. Niet Westerse Allochtonen dragen geen ene drol bij aan de samenleving maar parasiteren wel op de sociale voorzieningen. Daarbij maken ze bestaande sociale structuren kapot en versterken ze het wantrouwen onder de bevolking.

De Islam is niet compatibel met onze normen en waarden en dit zal -vroeg of laat- tot een uitbarsting leiden. We hebben nu een miljoen moslims in Nederland -langzamerhand een parallelle samenleving die volgens de eigen sharia wetten leeft waar Nederlandse normen en waarden met voeten worden getreden. Vrouwen zijn hoeren en Nederlanders zijn Honden.

Trek de stekker er maar uit Geert. Dit kabinet doet niets anders dan bootladingen kansloze criminelen en haatbaarden naar binnen trekken en de belastingen verhogen.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Immigratie, Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.