Waarom Nederland uit de Europese Unie moet: Immigratie


Nederland heeft zijn soevereiniteit met het Verdrag van Lissabon in de Noordzee gegooid. Ondanks dat er een referendum was dat in niet mis te verstande bewoordingen duidelijk heeft gemaakt: We moeten die club niet.

Hier is voorbeeldje zoveel waarom we als de sodemieter uit de EU moeten stappen.

By 2060, Europe will have 50 million fewer workers if historical immigration levels are maintained. If they are not, there will be 110 million fewer workers than today to help fund current levels of welfare spending, especially pensions.

By 2020 there will be an estimated shortage of about one million professionals in the health sector alone. Immigrants can help fill these and other jobs.

Even goed lezen wat er staat: De EU wil dus de historische immigratie niveaus volhouden. Dat is dan 110-50 = 60 miljoen. Maar dat is nog te weinig: Eigenlijk moet het 110 miljoen kansloze criminelen en haatbaarden zijn. Per jaar dus 1-2 miljoen.

Massa immigratie, 60-110 miljoen mensen in 50 jaar, 10-20% van de bevolking, is de officiële politiek van de EU. Bovenstaand quoteje komt direct van de website van het Europarlement. terwijl al keer op keer duidelijk is gemaakt dat immigratie niet het tekort op de arbeidsmarkt kan oplossen. Dat het handenvol geld kost en dat we er alleen maar op achteruit gaan. Alsof één probleem niet genoeg is en we er twéé moeten hebben.

Daarom moeten we uit de EU. 110 miljoen moslims er bij, 5 keer zoveel als vandaag: Zeg maar dag met je handje tegen Nederland.


Nadruppelen: Ik zie dat ik een boel hits krijg op dit postje, kennelijk vinden mensen dit belangrijk. Hier zijn nog een paar voorbeelden: Een, Twee, Drie, Vier. Een samenvattend en langere analyse staat hier.

15 reacties

Opgeslagen onder Economie, Europa, Immigratie, Islam, Politiek

15 Reacties op “Waarom Nederland uit de Europese Unie moet: Immigratie

 1. Anti europa

  Stekker eruit, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
  Europa is alleen leuk voor de leiders en hun collega’s, maar voor de werkende man is het een woekerend kanker gezwel wat langzaam al zijn zuur verdiende geld opvreet.
  Bij grote instellingen komt er ALTIJD fraude, list bedrog en corruptie om de hoek, dat is een wetmatigheid. Kleinschaligheid leidt tot besparingen. Daarbij was nederland met zijn Florijn in 1600 al een wereld macht, dus dat we in ons eentje het niet zouden redden is geleuter.
  DE STEKKER ERUIT, vanaf morgen geen stuiver meer richting Brussel, alleen nog samenwerken op het gebied van ideeen, maar het (oneerlijke) subsidie monster slachten.

 2. Anoniem

  koekjes zijn lekker

 3. Brussel is 1 grote kanker tumor. Het vreet steeds meer van ons op en uit eindelijk zijn wij de hard werkende nl’er er de duppe van. BRUSSEL MOET OPKANKEREN!

 4. Meneer Joost ter Banaan

  Ik vind dat Henk niet zo moet schelden. Ja, whewhewhe. Maar zijn punt is wel goed. Brussel is een grote klootzak die ons geld komt aftroggelen. Ook moeten mensen mij niet meer uitlachen om mijn achternaam, maar dat is weer een ander verhaal waar ik ook echter al een poosje een hekel aan heb.

  Met vriendelijke groet,

  Meneer Banaan

 5. Kees van Voren

  Ik ben het met meneer “Anoniem” eens. Koekjes zijn erg lekker.

 6. op perdep

  Laten we is een liedje zingen.
  Maar waarover dan?
  Bananuh!!!
  Eet veel bananuh, bananuh zijn gezond.
  Daar stond mijn opa met zijn blote kondstantinopel is een mooie stad.
  Daar staan de meisjes in hun blote ga je mee naar Frankrijk.
  Frankrijk is heel leuk.
  Daar wordt van zavonds tot zochtonds vroeg geneushoorntjes vangen in het hoge riet.
  Daar staan twee meisjes in hun blote tie tie tie, tie tie tie tie tie tie tie tie!!!
  Jaja dat zeg ik lekker nie!!!
  Kunstgebittebakkie!!!
  Oma op de fiets!!!
  Jaja de circel die is rond.
  Eet veel bananen in je blote kond!!!

 7. Anoniem

  Mensen.. Als u uw standpunt duidelijk wilt maken, doe dat dan op een volwassen manier! Deze berichten slaan echt he.le.maal. nergens op! Als volwassen persoon moet u zich eerst verdiepen in zoiets en dan uw mening erover uiten! Jullie weten niet waar jullie het over hebben!

  • Voor een volwassen discussie is het misschien handig om eerst wat beter Nederlands te schrijven? Ik tel in totaal 15 spel- en stelfouten in jouw commentje.

   Zeg eens eerlijk: Hoe oud ben jij?

 8. Anoniem

  Nederland uit de euro (er uit) zo snel mogelijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  wij waren een rijk land ,met harde werkers,met veel kennis,op allerlei gebied. nu verdwijnt al het geld van ons dat wij zuur verdiend hebben naar Brussel, en die strooien het klakkeloos door Europa . die hebben er zelf zeker niet voor hoeven te werken??????????????????.
  grenzen dicht, een goede strakke regeling voor mensen die hier niets te zoeken hebben. dit moet echt snel gebeuren willen wij ons land noch redden.

 9. Johan P

  Sorry hoor, maar in mijn optiek zouden dergelijke onzin-commentaren moeten worden verwijderd. Deze leiden alleen de aandacht af van het punt dat wordt gemaakt in het artikel.

  Wat dat betreft: momenteel is het bijna dagelijks raak met de EU en hun koers naar een totalitaire superstaat waarbij er geen burgers meer zijn, maar onderdanen, die in alles afhankelijk zijn van de overheid.
  En waar dat toe leidt hebben we allemaal kunnen zien. Zie USSR, DDR, Venezuela, Noord Korea om maar eens wat voorbeelden te noemen.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.