Racisme in Nederland


Mijn kinderen zitten op de basisschool hier verderop in de wijk. Dat is een zogenaamde ‘grijze’ school. 25% van de leerlingen zijn van niet-westerse komaf. Dat is snel gegaan: 3 jaar geleden heeft de gemeente de school beticht van het zijn van een ‘witte’ school, een afgrijselijke misdaad in dit PvdA dorp wat meteen op het stopzetten van alle voorzieningen zou uitdraaien. Sindsdien stromen de buitenlanders toe.

Wat betekent dit nou voor mijn kinderen?

Een voorbeeldje. Een van mijn kinderen heeft een onvoldoende voor ‘begrijpend lezen’. We lezen dus elke avond samen met mijn dochter een boek, ieder een zinnetje om-en-om en daarna moet mijn dochter het verhaaltje samenvatten. Het gevolg is natuurlijk dat ze met grote sprongen vooruit gaat. Het blijkt dat ze het best begrijpt. Je moet haar alleen even over een dood punt heen trekken.

Elke week gaat mijn dochter met de klas een ochtend schoolzwemmen. Niet dat ze daar moeite mee heeft: Ze kan -net zoals de rest van haar klas- prima zwemmen. Dat zou ook raar zijn want ze heeft al jaren geleden al haar diploma’s gehaald. We hebben haar twee jaar lang samen met een groepje buurtkinderen elke woensdagmiddag naar zwemles gefietst. Er zijn echter 4 Turkse kinderen die niet kunnen zwemmen. Die ouders vonden het kennelijk meer een taakje van de school. En daarom moet de hele klas een ochtend per week op zwemles.

Ik begrijp niet waarom de school wel de hele klas naar zwemles stuurt omdat er 4 Turkse kinderen zijn die niet kunnen zwemmen terwijl mijn dochter een onvoldoende voor begrijpend lezen heeft. Het lijkt mij dat mijn dochter wel iets belangrijkers te doen heeft dan met een bal in het ondiepe over te gooien.

Over tien jaar is deze school voor het grootste gedeelte zwart en gaan de blanke kinderen weg. Dan wordt hij -net zoals de scholen in de wijken om ons heen- eerst volledig zwart en een paar jaar later gesloten. Want ouders passen er voor om voor die multikultie flauwekul hun kinders de vernieling in te draaien.

4 reacties

Opgeslagen onder De Zegeningen van de Multikul, Gutmenschen, Immigratie, Islam, Politiek, Vrijheid

4 Reacties op “Racisme in Nederland

 1. Kraftavilqa

  “Ik begrijp niet waarom de school wel de hele klas naar zwemles stuurt omdat er 4 Turkse kinderen zijn die niet kunnen zwemmen”.

  Dat oogt als typisch / standaard PvdA-beleid; het niveau moet aan het allerlaagst haalbare aangepast worden want anders zou maar gaan opvallen dat de achterbijvers dommer / minder getalenteerd zijn en dat is zielug dus moet iedereen uiteraard gedwongen meedoen op het laagst haalbare niveau.

  Aldus kweekt men toekomstige PvdA-stemmers want onopgeleide mensen – die dus nooit in staat zullen zijn zich een inkomen te verwerven – zullen altijd afhankelijk blijven van de staat (de socialistische heilstaat that is).En hoe dommer je ze houdt hoe bevattelijker ze zijn voor linkse feelgood-sprookjes.

 2. Anoniem

  Racisme wordt door Nederlandse staat gesteund en erkend !!!

  Nu in 2011 wat paar jaar geleden wel acceptabel was is dat iedere bedrijf 10% allochtonen moest aannemen om n het bedrijf te werken. Goed opgeleide afgestudeerde allochtonen kunnen Nu alleen toekijken want voor hen is er geen werk meer. Ik spreek uit eigen ervaring en namens mijn vriendenkring.

  Als Nederlander dit niet accepteert zou ik mij afvragen of deze jongens voor de juiste keuzes komen te staan. Persoonlijk zou ik zeggen van niet. Ik vind dat je ook vrij mag zijn binnen een democratisch land als Nederland met het kiezen wat je wil doen en studeren, hoe je eruit wil zien en wat voor vrienden je wil hebben, op wie je wil kiezen, etc….

  Hopelijk worden wij opnieuw “Nuchter” en graag zie ik alle mensen die in Nederland wonen weer door een deur lopen; en anders denk ik dat wij straks elkaar op een verschrikkelijke manier zullen behandelen.

  Bij deze wens ik jullie veel sterkte en veiligheid in toekomst.

  A.K.

 3. Pingback: Meer geld voor ‘hoogbegaafdenklasjes’ nodig? | The Logic Free Zone

 4. Pingback: Socialisme in de praktijk: Extra gym op school | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.