Partij van de Arabieren?


Tijdens het verkiezingscircus van het afgelopen jaar vlogen de jongens en meisjes van de tweede speelkamer elkaar flink in de haren. Wilders die de PvdA uitmaakt voor ‘Partij van de Arabieren’, Cohen was geschokt.

Laten we maar eens naar de getallen kijken.

Als je de verkiezingsuitslag plot tegen het aantal Niet-Westerse Allochtonen (NWA) dan is het overduidelijk: Hoe meer NWA, hoe meer linkse stemmen. De correlatie is zelfs zo sterk dat niet alleen het grootste deel van de NWA op links stemt maar dat Nederlanders die niet links stemmen, wegtrekken uit de plaatsen waar veel NWA wonen. Dat geldt idem dito voor Christelijke partijen: Daar stemmen NWA helemaal nooit op en waar veel NWA wonen, vertrekken Christenen. (*)

Voor de PvdA geldt in het bijzonder dat die veel NWA stemmen trekken: Van de bijna 720.000 NWA stemgerechtigden stemmen er 480.000 op de PvdA en ongeveer een kwart van de PvdA stemmers is NWA.

Wilders heeft dus gelijk.

—–

(*) Daarom is het heel raar dat Christelijke partijen Moslims op hun lijst zetten. Alsof Moslims op Christenen -samen met de Joden de erfvijand van de Islam- gaan stemmen.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam, Politiek

3 Reacties op “Partij van de Arabieren?

  1. Niet voor niets heeft oud-fractievoorzitter en oud-minister Bert de Vries zijn lidmaatschap van het CDA opgezegd…Hillen verwacht dat het CDA met die conservatieve opstelling stemmen zal kunnen terugwinnen van de PVV maar dat is een misrekening. Hij heeft daarmee ook veel stemmen gewonnen in streken als Oost-Groningen en Zuid-Limburg waar veel mensen van de overheid afhankelijk zijn.

  2. Pingback: PvdA: Meer subsidie voor onze kiezers! | The Logic Free Zone

  3. Pingback: Tuigscholen: Het verschil tussen linksche en rechtsche mensen | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.