Lubbers spuit weer eens wat poep in het rond


Kan iemand die man een schone luier aan doen?

Oud-premier Ruud Lubbers (…) vindt dat Nederland beter zijn voordeel kan doen met vreemdelingen. “We moeten niet als uitgangspunt nemen: iedereen die we het land uitkrijgen, al is het na zeven jaar, dat is een winstpunt”

Feit is dat NWA op geen enkele wijze positief bijdragen aan Nederland. Of het nou deelname aan onderwijs, afmaken van een studie, schoolprestaties, het betalen van belastingen of het krijgen van uitkeringen is: Overal scoren NWA stukken slechter dan Nederlanders. Eigen zaakje? Nederlanders doen het beter. Überhaupt werken? Nederlanders doen het beter. De enige categorie is in de criminaliteit: Daar scoren ze wel! Verkrachten en beroven: Dat zijn de sterke punten van onze nieuw medelanders!

Het idee dat NWA een positieve bijdrage hebben aan de Nederlandse maatschappij is weer zo’n linkschmensch flutidee. Feitelijk onwaar, maar feiten interesseert deze mensen helemaal geen reet. Als Nederland maar kapot gaat is alles goed. Eerste generatie, tweede generatie: Maakt allemaal geen jota uit.

Ik roep iedereen op: Noem mij een categorie waar je denkt dat NWA beter scoren dan Nederlanders en ik zoek de data erbij om aan te tonen dat het niet waar is.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Gutmenschen, Immigratie

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.